Tilaa
Uutiset

Bella osti Aquador Centerin

09.11.2009

TekstiKipparilehti

Bella-Veneet Oy on ostanut Helsingin Koivusaaressa toimivan Aquador Centerin, joka on alunperinkin saanut nimensä Bella-Veneet Oy:n valmistaman venemerkin mukaan. Aiemmin Flipper Marketina aiemmin tunnetun, Lauttasaaren vieressä sijaitsevan liikkeen omisti sittemmin konkurssiin mennyt Vator Oy.

Aquador Center on samalla laajentanut toimintaansa, parantanut palveluitaan ja kehittänyt toimitilojaan. Sekä vanhoissa myymälätiloissa että pihalla sijaitsevassa suurhallissa ovat esillä käytännössä kaikki Bella-Veneet Oy:n Bella, Flipper, ja Aquador -mallit sekä alumiini/lujitemuoviset Silver-veneet.

Moottorimerkeistä on tarjolla Mercury ja lisäksi myymälässä on esillä paljon veneilyyn ja veneisiin liittyviä tarvikkeita. Uutena palveluna ovat veneiden talvisäilytys ja -huolto. Myös Helsingin seudulla paljon kaivatun pikahuollon toimintaa on tarkoitus kehittää.

Koivusaaren tontin ja sillä olevat rakennukset omistaa Helsingin kaupunki. Rakennuksen kohtalo koko aluetta kehitettäessä on toistaiseksi vielä auki, mutta nykyisten tietojen mukaan se tullaan joidenkin vuosien jälkeen purkamaan. Bella-Veneet Oy:n toimitusjohtaja Raimo Sonninen kuitenkin toivoo kaupungin ottavan huomioon helsinkiläisille tärkeän venepalvelun säilymiseen alueella suunnitelmia tehtäessä.

Aquador Center

Lue myös nämä

X