Tilaa
Uutiset

Busterin, Crossin ja Yamarinin koko venemallistoon voi nyt tutustua uudessa virtuaaliympäristössä

Suomalaisen venevalmistajan Inhan Tehtaiden digitaalisessa venemaailmassa on esillä yli 40 moottorivenettä, joihin tutustuminen on mahdollista milloin ja mistä tahansa tietokoneella, kännykällä tai virtuaalilaseilla.

07.02.2023

Tekstikipparin toimitus

KuvatInhan Tehtaat

Inhan Tehtaiden myynti- ja markkinointijohtaja Artturi Niittysen mukaan veneen ostoa suunnittelevat pääsevät tutustumaan kaikkiin veneisiin kaikessa rauhassa etukäteen paikasta ja ajasta riippumatta.

Veneitä voi tarkastella 360 asteen näkymässä pyörittäen kaikista suunnista, sekä ulkoa että sisältä. Virtuaalisissa laitureissa on esillä kaikkiaan 25 Buster-alumiinivenettä, yhdeksän Yamarinia ja yhdeksän alumiinirunkoista, lujitemuovikantista Crossia.

Virtuaalisilla laitureilla liikutaan hiirellä klikkaamalla tai kosketusnäyttöä näpäyttämällä. Hotspotit, joista veneitä voi tarkastella näkyvät laitureilla nuolikuvioina. i-symbolista avautuvat kunkin veneen tarkemmat tiedot ja veneen yläpuolelle tai matkustamoon siirryttäessä veneen sisätiloja voi tarkastella kaikista katselukulmista.

Yamarinin virtuaalimaailmassa esitellään koko mallisto alle viisimetrisestä pulpettiveneestä Yamarin 46 SC:stä aina malliston lippulaivaan, lähes yhdeksän metriä pitkään Yamarin 88 DC -daycruiseriin. Busterilla puolestaan valikoima alkaa alle nelimetrisestä, soudettavasta Buster Ministä ja jatkuu aina lähes kymmenmetriseen 12 hengen luksusluokan hyttiveneeseen Buster Phantom Cabiniin. Cross-laiturin veneistä pienin on alle viisimetristen mökkiveneiden kokoluokkaan sijoittuva Cross 49 BR ja suurin yli seitsenmetrinen näyttävä bowrider Cross 75 BR.

Tarkoituksena on, että veneen hankkimista suunnitteleva asiakas voi tutustua veneeseen ja sen ominaisuuksiin sekä eläytyä oleskeluun, liikkumiseen ja asumiseen veneessä. 3d-näkymiä voidaan käyttää myös veneiden esittelyyn myymälöissä.

Tällä hetkellä käytössä on ensimmäinen versio Busterin, Crossin ja Yamarinin virtuaalimaailmoista. Käyttökokemuksesta toivotaan mahdollisimman paljon palautetta, joiden perusteella virtuaaliympäristön ominaisuuksia voidaan kehittää nopeasti.

Virtuaalinäkymässä Buster Magnum Cabin.

Lue myös nämä

X