Tilaa
Uutiset

Busterin ensimmäinen konseptimyymälä avataan Raisioon

20.05.2015

TekstiSatu Björn

Raisioon avataan kesäkuun alussa ensimmäinen Buster-veneiden konseptimyymälä, Buster Store. Buster-alumiinivenemallisto tulee Raisionlahden venesataman alueelle sijoittuvaan myymälään kattavasti esille ja myös koeajettavaksi.

Buster Boatsin toimitusjohtaja Juha Lehtolan mukaan Buster Storet ovat aina yrittäjävetoisia. Ketju tulee lähivuosina laajenemaan myös Ruotsiin ja Norjaan.

”Tavoitteenamme on, että pelkästään Suomessa tulee olemaan vähintään 3–5 Buster Storen verkosto suurten taajamien läheisyydessä. Liikkeiden määrään vaikuttavat palveluihin, sijaintiin ja tuotteiden esillepanoon liittyvät kriteerit”, Lehtola kertoo.

Lehtolan mukaan Buster on sitoutunut määrätietoiseen jälleenmyyjäverkoston kehittämiseen. ”Meillä on kaikilla päämarkkinoillamme hyviä kokemuksia tiiviimmästä jälleenmyyjiemme ja valmistajan välisestä yhteistyöstä. Tämä vahvisti myös päätöksemme Buster Store -myymälöiden kehittämisestä”, Lehtola kertoo.

Yrittäjäksi Tomi Varjonen

Raision Buster Storen vetäjäksi tulee turkulainen yrittäjä Tomi Varjonen. Hän johtaa myös vuodesta 1999 toiminutta, Lounais-Suomen autoliikkeille palveluita tarjoavaa Putsplank-pesupalvelua.

Varjosen mukaan myymälän sijainti yhdessä Suomen suurimmista venesatamista on ihanteellinen. Veneilykausi Turun saaristossa on pitkä ja sijainti Raisionlahden satamassa mahdollistaa harvinaisen koeajomahdollisuuden tarjoamisen.

Varjonen kertoo Buster Storen keskittyvän veneiden ja Yamaha-perämoottoreiden myyntiin sekä huoltopalveluihin sekä talvisäilytykseen. Myymälässä on tarjolla myös varustepaketteja ja varaosia, mutta varsinaisten venetarvikeliikkeiden kanssa ei kilpailla.

”Keskitymme ammattimaiseen veneen ostajan palvelemiseen. Siihen kuuluu rahoitus, vakuutus, huolto, talvisäilytys ja huolellinen opastus veneen luovutuksen yhteydessä”, Varjonen luettelee.

”Keskiössä on Buster-veneen ostaja ja omistaja, jolle halutaan tarjota mahdollisimman hyvä palvelukokemus”, Juha Lehtola vahvistaa.

Lehtolan mukaan Raisioon avattava liike on pilotti, jonka myötä kaikki keskeiset palveluprosessit hiotaan toimiviksi ja dokumentoidaan seuraavissa myymälöissä noudatettaviksi. Buster Store -konseptimyymälöitä voidaan perustaa muille paikkakunnille vuodesta 2016 alkaen.

Lue myös nämä

X