Tilaa
Testit

Esittelyssä Buster X – Isompien ilmettä

Buster X sai odotetun ”faceliftin”, mutta piti tiukasti entiset mittansa. Tyyliltään se on nyt enemmän samaa perhettä isompien mallisisariensa kanssa.

21.11.2020

Tekstikarel kakko timo sarkkinen

Kuvattimo sarkkinen

Kenelle: Yleisvene-ehdokas niille, jotka haluavat kompaktissa paketissa sekä esteetöntä turkkitilaa että avoveneluokassa suojaisan matkustamon.


Reilut viisimetrinen X on kuulunut Buster-perheeseen jo vuodesta 2006 lähtien. Edellisen kerran se uudistui 2013, joten seuraavan sukupolven mallia on jo varmasti ehditty odotella. Etenkin sen tosiasian valossa, että suosikkiluokkien veneitä on alettu yleisesti uudistaa yhä tiiviimpään tahtiin. Vanhalla on vaikea erottua, vaikka se vielä hyvä olisikin.

Tasaisen suosion johdosta ”äksän” kohdalla ei ole ainakaan tarvinnut painaa sitä kuuluisaa hätänappulaa. Paikka markkinajohtajan mallistossa on ollut päivänselvä juttu. Ensirekisteritilastot kertovat, että mallia on myyty viime vuosina nelisen kymmentä kappaletta vuodessa, aiemmin vieläkin enemmän.

Täytyy toki muistaa, että Busterin todellinen syömähammas on hieman pienempi Buster Lx, jonka menestystä X:n ei tietenkään haluta nakertavan.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X