Tilaa
Uutiset

F1: Sami Seliön moottori petti jälleen

Moottoriongelmien piti olla taakse jääneitä, mutta toisin kävi, kun Sami Seliön moottori leikkasi kiinni lauantaina ensimmäisissä aika-ajoissa.

01.07.2018

TekstiJukka Hiiro

F1-veneiden kolmas osakilpailuviikonloppu Ranskan Evianissa ei ole sujunut suomalaiskuljettajilta toivotulla tavalla. Filip Roms lähtee kisaan ruudusta 12 ja moottoriongelmista jälleen aika-ajoissa kärsinyt Sami Seliö lähtöpaikalta 16.

”Moottori leikkasi kiinni, joten palattiin tylysti lähtöruutuun. Ei tässä oikein löydä selityksiä, kun ei oikeasti tiedetä, mistä tämä kiikastaa. Tallikaverin Filip Romsilla on saman virittäjän moottori samoilla säädöillä, ja se moottori toimi hienosti. Yritetään illan ja yön aikana etsiä syy, korjata asia ja painaa huomenna kisassa kaasu pohjaan”, pettynyt Seliö sanoi lauantai-iltana.

Roms puolestaan iloitsi siitä, että pääsee alkukauden moottoriongelmien jälkeen nyt starttaamaan.

”Kiva oli pitkästä aikaa ajaa eikä katsella kisaa rannalta. Yritetään huomenna nousta MM-pisteille. Vene toimi hienosti, joten hyvä tulos on vain kuskista kiinni”, Roms sanoi.

Sunnuntaina kello 16 Suomen aikaa alkava kisa on nähtävissä suorana lähetyksenä ilmaiseksi Viafree-nettitelevisiopalvelusta osoitteesta www.viafree.fi.

Lue myös nämä

X