Tilaa
Uutiset

Galeon julkisti ensimmäisen ison perämoottoriveneensä – Galeon 325 GTO

22.01.2021

Tekstijuha virtanen

Amerikkalaisille markkinoille alunperin mietitty Galeonin uusin iso huvivene on mallimerkinnältään 325 GTO. Se on tiukasti amerikkalaisen MarineMax-ketjun toiveiden mukaisesti tehty.

Vene on ensimmäinen Galeon-merkin alle tuleva perämoottorivene. Aikaisemmin perämoottoreita on nähty toki pienemmissä Galia-brandin veneissä, mutta ei Galeonia, joissa on totuttu näkemään vain isoja sisämoottoreita.

Jenkkityyliin sisämoottorit on nyt korvattu kahdella isolla perämoottorilla ja 325 GTO tulee markkinoille kahden Mercury Veradon kanssa. Tarjolla on tupla-asennuksina 300, 350 tai 400 hevosvoiman perämoottorit ja huviveneisiin sopivasti aina valkoisena.

Galeon 325 GTO pitää sisällään merkille tuttuja innovaatioita, kuten vasemman kyljen avattavan terassin vakiovarusteena. Sisustusvaihtoehtoja on runsaasti, peräti kymmenen erilaista. Aurinkotasolle takana on löytynyt tilaa sijoittamalla se osittain perämoottorikaivon yläpuolelle. Moottorien molemmin puolin on veneessä kiinteät uimatasot.

Vene sopii hyvin myös pienen perheen retkiveneeksi. Kannen alla on vuoteet neljälle hengelle ja mukavuutta lisäävät sisäsuihku ja wc.

Lisävarusteita on moneen makuun ja tarpeeseen. Tarjolla on muun muassa avotilan markiisi, kalastusvarustus vapatelinein, ilmastointi, generaattori ja paljon muuta. Jopa veneen keinumista vähentävä Seakeeper Gyro -stabilisaattori on veneeseen saatavilla.

Kannen suunnittelussa näkyy, että vene on tehty vesillä ja veden äärellä viihtymiseen.

Lisätiedot Nordec Nautic

Lue myös nämä

X