Tilaa
Uutiset

Garmin BlueChart G2 ja G2 Vision vedetään markkinoilta

23.06.2009

TekstiKipparilehti

Garmin BlueChart g2 ja g2 Vision -kartoissa on havaittu syvyyskäyrästöön liittyvä virhe. Kartta saattaa näyttää väärin syvyyskäyrästön sekä syvyysvärityksen ja siitä johtuen myös vesialueet voivat näyttää syvemmiltä kuin mitä ne itse asiassa ovat.
Varotoimenpiteenä Garminin maahantuoja vetää vapaaehtoisesti edellä mainitut kartat markkinoilta ja antaa mahdollisuuden palauttaa takaisin kaikki vuoden 2009 version BlueChart g2 ja g2 Vision kartta-aineistot.

Markkinoiltaveto koskee ainoastaan BlueChart g2 ja BlueChart g2 Vision -karttoja, jotka ovat päivätty Feb 2009 tai Mar 2009. Näitä karttoja ei saa käyttää navigointiin.

Aikaisemmissa BlueChart kartoissa ei ole tähän takaisinvetoon johtaneita virheitä.

Mikäli olet hankkinut ko. Garmin kartan ja haluat palauttaa sen, täytä palautuslomake ja lähetä se karttakortin kanssa Garmin Suomi Oy:hyn. Palautusosoite löytyy lomakkeesta ja palautelomakkeen saa printattua maahantuojan internetsivuilta osoitteesta www.garmin.fi

Palautettu karttakortti vaihdetaan saman alueen 2008.5 versioon. g2 ja g2 Vision 2009 -version hankkineilla on myös mahdollisuus myöhempään ilmaiseen päivitykseen kun virhe on korjattu.

Lue myös nämä

X