Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Testit

Grandezza 39 CA kansainväliseen makuun

Grandezzan uusi lippulaiva on loistava esimerkki kehityksen kelkassa pysymisestä. Siinä on saatu osumaan kohdalleen juuri ne ainekset, joita tarvitaan myyntilukujen ylläpitämisessä vaikeinakin aikoina. Nämä ainekset ovat nappiin onnistunut tyylittely, vakuuttava työn laatu ja onnistunut markkinointi.

09.10.2012

TekstiKarel Kakko

KuvatTimo Sarkkinen, Juha Virtanen

Kokkolalainen Finn-Marin on uuden tyylisuuntauksen avulla saanut Grandezza-merkkinsä melkoiseen lentoon. Kotoisten Finnmasterien valmistajan ylellisempää linjaa edustanut merkki on ollut markkinoilla vasta vuodesta 2006.

Grandezzan uudessa lippulaivassa on saatu osumaan kohdalleen juuri ne ainekset, joita tarvitaan myyntilukujen ylläpitämisessä vaikeinakin aikoina: nappiin onnistunut tyylittely, vakuuttava työn laatu ja onnistunut markkinointi. Grandezzalle on riittänyt ostajia paitsi Suomessa, myös Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä.

Scandi Yachtsin uusimmalla alipainetekniikalla rakentaman rungon on laskettu olevan noin 700 kg tavallisin menetelmin valmistettua kevyempi.

Hillityn tyylikästä Grandezzaa ei ole täytetty äärimmilleen, vaan kaikkialla on riittävän ilmava tuntu. Sisustusta voisi kuvailla hillityn tyylikkääksi. Yleisilme on jopa pelkistetty, mutta sellaisena harmoninen ja rauhallinen. Työn laatu on vakuuttavaa, kuten edustavan malliston lippulaivalta kuuluu odottaa.

Veneen ajettavuus on tasaisen hyvä tilanteessa kuin tilanteessa. Kuljettajalla on hineo ja toimiva työskentely-ympäristö, jossa mukavan lisän antaa ovi suoraan ohjaamosta sivukannelle. Ajo-ominaisuudet ovat kunnossa ja suorituskyky hieno.

Lue testi Kipparista 10/2012

 Tekniset tiedot
Pituus
Leveys
Paino
Kantavuus
CE-luokitus
Teho
Polttoainesäiliö
Hinta
Koeajoveneen moottori
Koeajoveneen hinta
11,95 m (runko 11,27 m)
3,95 m
9 000 kg
10 henkeä
B (avomeri)
2 x 300 hv – 2 x 400 hv
920 litraa
449 400 e 2 x 400 hv moottoreilla
2 kpl Volvo Penta D4 300 hv
alk. 409 400 e
Valmistaja: Oy Finn-Marin Ltd, Kokkola, www.grandezza.fi

 

Lue myös nämä

X