Tilaa
Mainos

Haaveiletko veneestä, mutta rahoitus puuttuu? Kilpailuta lainat ja säästä jopa 1 923 euroa

Kevät siintää horisontissa ja veri vetää vesille. Sunnittelitpa sitten uuden veneen hankintaa tai vanhan kunnostamista, venelainan kilpailuttaminen voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt.

05.03.2024

TekstiSortter

Veneen keväthuollosta selviää sitä helpommin, mitä huolellisempi syyshuolto siihen on tehty. Minimissään tulee kuitenkin tarkistaa ja tarvittaessa huoltaa ainakin runko ja rakenteet, moottori, elektroniikka, kartat, vene- ja merenkulkuvarusteet sekä turvallisuustarvikkeet ja ensiapuvälineet.

Mikäli tänä keväänä toteutat haaveesi uudesta veneestä ja tarvitset veneen kunnostamiseen tai hankkimiseen ulkopuolista rahoitusta, muista vertailla lainoja. Kotimaisen vertailupalvelu Sortterin avulla kilpailutat lainat 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. 

 

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailulla on mahdollista säästää selvää rahaa – luotonmyöntäjien lainasta perimät kulut voivat nimittäin vaihdella merkittävästi. Sortterin asiakkaat säästävät lainakuluissa keskimäärin 1 923 euroa – summa on saatu vertailemalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään.

Toki lainatarjouksia voi pyytää itsekin eri luotonmyöntäjiltä, mutta se aika on pois veneilyharrastukselta. Kun kilpailutat lainat Sortterin kautta, voit yhtä lainahakemusta vastaan saada jopa toistakymmentä lainatarjousta. 

Lainavertailu on Sortterin asiakkaille ilmaista. Palvelun hyödyntäminen ei kuitenkaan sido asiakkaitamme tarttumaan yhteenkään lainatarjoukseen. Vertailu voikin toimia hyvänä indikaattorina siitä, kuinka paljon sinun on tällä hetkellä mahdollista taloudellisesti panostaa veneilyyn.

Omaan talouteen sopiva vakuudeton laina löytyy Sortterin kautta nopeasti, turvallisesti ja ilmaiseksi: voit saada yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia. Rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä.

 

Kilpailuta lainat Sortterilla ja kurvaa vesille

Laske, paljonko tarvitset lainaa veneen kunnostusta tai hankintaa varten. Täytä sitten Sortterin sivuilla lainahakemus, johon ilmoitetaan henkilötietojen lisäksi muun muassa tulot ja mahdolliset muut velat.

Ensimmäiset lainatarjoukset ilmestyvät näkyvillesi minuuteissa. Parhaimmillaan voit saada jopa kaksikymmentä tarjousta eri yhteistyökumppaneiltamme. Olemme järjestäneet tarjoukset valmiiksi niin, että todellisen vuosikoron perusteella edullisimmat ovat ensimmäisenä. 

Mikäli päädyt valitsemaan jonkin tarjouksista, seuraava vaihe on lainasopimuksen allekirjoittaminen. Useimmat luotonmyöntäjät pyytävät tässä kohden todistusta tuloista, jonka toimitettuasi voit allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Rahoitus on mahdollista saada tilille jopa saman arkipäivän aikana. Omaan elämäntilanteeseen sopivan, kilpailutetun lainan turvin kelpaa astella vene- tai tarvikekaupoille!

Lue myös nämä

X