Tilaa
Uutiset

Haemme toimittajaa Kippariin ja Veneeseen

23.06.2021

Tekstikipparin toimitus

Kuvatmarkus pentikäinen

Tarvitsemme Kippari- ja Vene-lehtiin vakituiseen työsuhteeseen toimittajan, jonka päätyö on tehdä moottoriveneiden ja venemoottoreiden testi-, koeajo- ja esittelyjuttuja.

Työ vaatii kirjoitustaidon lisäksi veneiden ja moottoreiden tekniikan hyvää tuntemusta. Tarpeen on myös näkemys siitä, mihin suuntaan moottoriveneily on muuttumassa. Yleisjournalismin osaamisesta on ilman muuta hyötyä.

Testimme ja arviomme tarjoavat lukijalle asiantuntija-apua venevalintoihin. Annamme myös käytännön vinkkejä esimerkiksi taloudellisesta ajosta, veneiden ja moottoreiden huollosta ja kunnostuksesta sekä kaikesta muusta veneilyyn liittyvästä.

Vene ja Kippari ovat osa mediaperhettä, johon kuuluvat muun muassa Tekniikan Maailma, Metsästys ja Kalastus sekä Erä-lehti. Tekijämme ovat asiantuntevia, mutkattomia ja mukavia. Porukassa on hyvä olla.

Jos tuntuu osuvan kohdalleen, ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastauksia antavat vastaava päätoimittaja Reijo Ruokanen (040 342 4350) ja päätoimittaja Sami Rainisto (040 342 4481).

Lähetä hakemuksesi 31.7. mennessä osoitteeseen sami.rainisto (at) otava.fi

Lue myös nämä

X