Tilaa
Jutut

Hangon veneonnettomuudesta rikosilmoitus – Turmassa kuoli alakouluikäinen lapsi, poliisi vahvistaa

Poliisi vahvistaa Kippari-lehden tuoreeltaan kertoman tiedon, että onnettomuudessa menehtyi alaikäinen lapsi. Onnettomuustapahtuman kulku ja muut yksityiskohdat selvinnevät tutkinnan myötä myöhemmin.

10.08.2020

TekstiJukka Hiiro

Hangon Poker Run -tapahtumassa sattuneesta veneonnettomuudesta on tehty rikosilmoitus, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi. Rikosilmoitus on laadittu nimmikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus ja vammantuottamus. Nimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä, tutkinnanjohtaja, komisario Markus Ramstedt Länsi-Uudenmaan poliisista sanoo.

Poker Run Hanko -tapahtumassa sattui kuolemaan johtanut onnettomuus lauantaina. Kippari-lehti kertoi tuoreeltaan, että onnettomuudessa menehtyi lapsi. Onnettomuustapahtuman kulku ja muut yksityiskohdat selvinnevät myöhemmin. Poliisi vahvistaa, että onnettomuuden kuolonuhri oli alakouluikäinen lapsi.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti lauantaina tutkivansa onnettomuutta jossa ”veneilytapahtumaan osallistunut vene ja merialueella ollut huvivene törmäsivät toisiinsa”.

Onnettomuudessa loukkaantui poliisin mukaan  yksi ja menehtyi yksi henkilö. Menehtynyt henkilö oli alakouluikäinen lapsi, poliisi vahvistaa. Sekä loukkaantunut ja menehtynyt henkilö olivat onnettomuuden sattuessa huviveneessä.

”Tapauksesta on laadittu rikosilmoitus rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus ja vammantuottamus. Rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan edetessä, kertoo tutkinnanjohtaja”, komisario Markus Ramstedt Länsi-Uudenmaan poliisista sanoo tiedotteessa.

Poliisi kertoo jatkavansa tapauksen tutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkintaa vaarantamatta mahdollista.

Lue myös nämä

X