Tilaa
Jutut

Helsingin saariston monipuolisuuteen pääsee nyt tutustumaan kotisohvaltakin

SeaHelsinki edistää merellisen Helsingin tunnettuutta matkailukohteena sekä nostaa esille paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluja.

25.05.2020

TekstiJukka Hiiro

Monet tietänevät että Helsingin edustalta löytyy niin Suomenlinna, Korkeasaari kuin Pihlajasaarikin, mutta löytyy niitä paljon muitakin. Itseasiassa Helsingin edustalta löytyy laskentatavasta riippuen jopa yli 300 saarta.

Merkittävimpiin Helsingin saariston saarista pääsee nyt tutustumaan, vaikka oma vene tai ”karanteenipelko” estäisikin rannasta irtautumisen. Risteily- ja vesibussikauden aloitusta on siirretty koronaepidemian vuoksi, mutta nyt SeaHelsingin virtuaaliristeilyt vievät  edistävät Helsingin merellistä strategiaa esittelemällä saaristoalueen kohteita ja nähtävyyksiä.

SeaHelsingin ensimmäinen virtuaaliristeilu kertoo kymmenen tarinaa Helsingin linnakesaarien historiasta ja nykypäivästä.

“Virtuaaliristeily on uudenlainen konsepti, jossa katsoja pääsee tutustumaan Helsingin saaristoon mukavasti kotisohvaltaan. Tämä mahdollistaa elämyksen myös niille, jotka eivät itse pääse merelle”, kertoo SeaHelsingin perustaja Joona Korja tiedotteessa.

Kanavan tulevilla videoilla esitellään tunnettujen saarien lisäksi myös sellaisia kohteita, jotka eivät ole ennestään katsojalle tuttuja, tiedotteessa luvataan.

Tulevaisuudessa saariston palveluista on tarkoituksena myös luoda erilaisia teemajaksoja.

SeaHelsinki edistää merellisen Helsingin tunnettuutta matkailukohteena sekä nostaa esille paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluja.

Yritys myös tukee Itämeren suojelua lahjoittamalla vuonna 2020 puolet kaikista brändituotteista ja risteilyistä saamistaan tuotoista John Nurmisen säätiölle. Yrityksen ovat perustaneet yli viisi vuotta merellisenä yrittäjänä toiminut Joona Korja, 25, sekä matkailualalla toiminut Kata Lindberg, 24.

SeaHelsingin virtuaaliristeilylle pääset alta.

Lue myös nämä

X