Testit

Magma-venegrilli

Vene on oivallinen paikka nauttia hyvästä ruoasta. Myös grillaaminen olisi mukavaa, mutta varsinkin hiiligrilliä on hankala käyttää veneessä. Kaasukäyttöinen venegrilli ratkaisee monta pulmaa. Jos kukkaro kestää.

06.05.2015

Teksti Jyrki Karkinen

KuvatSeppo Evinsalo

Päivä merellä tai järvellä tekee hyvää myös ruokahalulle. Mukava olisi laittaa ruokaa pidemmän kaavan kautta esimerkiksi grillaamalla.

Retkikäyttöön suunniteltujen pienten hiiligrillien parissa turaamista vierastaen otimme kesän kokeiluun venekäyttöön suunnitellun tyylikkään kaasugrillin. Se toimii veneen omalla kaasujärjestelmällä tai kertakäyttöisellä kaasupatruunalla (CV 470).

Magma-grilli asennetaan perusvarustukseen kuuluvan, omaan veneeseen sopivan kiinnityshelan avulla. Koska grilli kuumenee käytössä, sille pitää valita mahdollisimman turvallinen paikka. Grillin voi kiinnittää veneen laitaan, kaiteeseen, vapatelineeseen tai vaikkapa vapaasti pöydällä seisovaksi.

Kipparin käyttötestiveneessä päädyimme asentamaan grillin veneen laitaan, joten ruoka valmistui veneen laidan ulkopuolella ja grillin voi myös pyöräyttää veneen oleskelutilaan.
Päädyimme kiinteään asennukseen, sillä halusimme tehdä grillauksesta niin turvallista kuin suinkin mahdollista.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X