Tilaa
Uutiset

Hondalta ensimmäinen V8-moottori – Honda BF350

Genovan venenäyttelyssä esiteltiin Hondan ensimmäinen V8-moottori.

28.09.2023

Tekstikipparin toimitus

Kuvatvalmistaja

BF350:n voimanlähteenä on 60-asteinen 5 litran V8-moottori, jossa on VTEC-tekniikka. Moottorista löytyy mm. vakionopeudensäädin, kallistusrajoitus ja trimmaustuki. Cruise Control -ominaisuus tarjoaa tasaista ajoa laajentamalla perinteisen uistelutoiminnon mukautuvaa nopeusaluetta.

Tilt Limit -ominaisuus käsittää oletustrimmikulman, jonka myötä moottoria ei tarvitse trimmata manuaalisesti telakoitumisen yhteydessä. Napista painamalla moottori trimmautuu automaattisesti esiasetettuun korkeuteen. Automatic Tilt -toiminto mahdollistaa koneen automaattisen täyden kallistuksen napin tuplaklikkauksella.

Support Trim -ominaisuudessa on kolme muokattavissa olevaa esiasetusta, joiden avulla moottori voidaan trimmata niin, että liukuun päästään polttoainetaloudellisuus huomioituna.

V8-perämoottorin mukana tulee täysin uusi BF350 -hallintalaite. Hallintalaite on ergonomisesti muotoiltu tukemaan erilaisia otteita ja toimintoja, siinä on 5-painikkeinen monitoimipaneeli ja näkyvä neutraaliasennon ilmaisin.

Moottorin värivaihtoehdot ovat valkoinen ja hopea.

Lisätiedot: Honda Marine

Lue myös nämä

X