Jutut

Polttoaineiden hintavahti

30.05.2017

TekstiKiti Westerback

Hintavahdista löydät listaukset palveluun ilmoitetuista jakeluasemista.

Hintavahti kertoo viimeisimmät ilmoitetut hintatiedot kustakin polttoaineesta, kultakin jakelupisteeltä. Ilmoitusajankohta mainitaan hinnan yhteydessä. Näin veneilijä voi valita edullisimman silloin, kun useampia tankkauspaikkoja on sopivalla etäisyydellä. Polttoaineen myyjät taas saavat tehokkaasti perille tarjoushintansa kaikkien veneilijöiden tietoon.

Hintailmoituksia voivat tehdä veneilijät ja asemanpitäjät. Hinnat ilmoitetaan kunkin sataman tai polttoaineaseman tietojen kohdalla linkistä PÄIVITÄ TIETOJA. Hintavahti-sivulta pääset aseman tietojen kohdalle klikkaamalla aseman nimeä.

Toivomme, että ilmoitat aina sekä bensiinin että dieselin hinnat, vaikka tankkaatkin vain toista.

Vain viimeisin hintatieto jää muiden palvelua käyttävien luettavaksi.

Hintavahdista kannattaa kertoa muillekin veneilijöille: Mitä suurempi joukko palvelua käyttää, sitä kattavammaksi tiedot tulevat. Ja mitä ahkerammin tietoja annetaan, sitä tuoreempia ne ovat niitä tarvitseville.

Koska on ilmennyt, että palveluumme on jätetty myös vääriä hintatietoja, on varminta tarkistaa puhelimitse polttoaineen hinta, jos päätät suunnata johonkin satamaan vain listalla olevan hintatiedon vuoksi.

Toivomme, että kunkin polttoaineaseman pitäjä tarkistaisi säännöllisesti, että aseman hintatiedot ovat oikeat.

Mahdolliset palvelujen muutokset päivitämme satamatietoihin ja niistä voi kertoa sähköpostiviestillä.

Jos satamapalvelusta puuttuu polttoainemyynnin symboli, vaikka satamassa on myynnissä polttoainetta, kerro siitä sähköpostiviestillä.

Lue myös nämä