Tilaa
Testit

Käytettyä ajamassa: Bella 700 – Aikansa supersuosikki

Bellan 80- ja 90-luvun hidaskulkuiset retkiveneet olivat aikoinaan erittäin suosittuja. Ne olivat edullisia ostaa ja käyttää, ja ovat sitä edelleen.

16.07.2022

Tekstijuha nieminen

Kuvatjukka rautio

Kenelle: Hitaasta vauhdista pitävälle veneilijälle, joka haluaa tehdä veneellään muutaman päivän retkiä. Hyvä valinta ensiveneeksi.


Bellan 660-mallista kehitetyt 700-sarjan veneet ovat todellisia kansanveneitä ja niitä on venerekisterissä edelleen yli tuhat yksilöä. Veneitä vietiin aikoinaan myös Ruotsiin, Norjaan, Hollantiin, Sveitsiin ja Saksaan.

Jos haaveena on nykytrendin vastakohtana hidaskulkuinen ja yöpymiseen sopiva vene, joka kaiken lisäksi maksaa alle 10 000 euroa ja kuluttaa vähän, on Bella 700-sarjan vene yksi vaihtoehto.

Vene poikkeaa nykytrendien mukaisesta tyylistä myös pullealla ulkonäöllään. Veneen keula levenee voimakkaasti ylöspäin ja sen päällä on komean kokoinen keulakansi.

Myös sivukannet ovat veneen kokoon nähden isot ja niillä on helppo kulkea. Vene tosin kallistuu jonkin verran yhden hengen laitapainosta, mutta tukevat kaiteet auttavat kulkua.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X