Tilaa
Uutiset

Käytettyjen veneiden myyntinäyttely muuttaa Naantalista Turkuun

06.02.2019

TekstiJukka Hiiro

Elokuussa järjestetään jälleen Suomen suurin käytettyjen veneiden Veneet Esillä  -näyttely. Uutta on tulevana kesänä se, että tapahtuma siirtyy Naantalista Turun Ruissalossa sijaitsevalle Tapahtumatelakalle.

”Tapahtuman siirtäminen Naantalista Ruissaloon ei ollut helppo päätös”, toteaa näyttelyn järjestämisestä vastaava Tuomas Levanto.

”Naantali on tarjonnut myyntinäyttelylle aina loistavat puitteet ja venekauppa on käynyt hyvin. Naantalissa näyttelylaiturit ovat kuitenkin olleet hankalasti erillään toisistaan ja sillat ovat rajanneet isoimmat purjeveneet pois näyttelystä. Siinä tärkeimmät syyt siihen, että tapahtumapaikka vaihtuu”, Levanto toteaa tiedotteessa.

Levanto uskoo, että paikanvaihdos näkyy myös isojen purjeveneiden määrän kasvuna näyttelyssä.

”Ruissalossa pystymme hyödyntämään myös Telakan rannassa olevia rakennuksia näyttelyn tarpeisiin. Tarkoituksena on mahdollistaa myös yritysten maaosastopaikat ja näin kasvattaa tapahtumaa”, Levanto sanoo.

Veneet Esille -tapahtuma on pääasiassa suunnattu yksityisten ihmisten käytetyille veneille, mutta mukana on myös yritysten vaihtoveneitä. Ruissalossa myytäviä veneitä mahtuu mukaan noin 100.

Myös uudessa isäntäkaupungissa iloitaan tapahtumasta.

”Olen iloinen, että tapahtumajärjestäjä on valinnut Turun ja Ruissalon telakan tapahtumapaikaksi. Veneet Esillä -näyttely vahvistaa osaltaan Turkua merellisenä tapahtumakaupunkina ja täydentää historiallisen telakan tapahtuma- ja palvelutarjontaa”, Turun yhteysjohtaja Antti Kirkkola toteaa tiedotteessa.

Käytetyt veneet ovat ensimmäistä kertaa esillä Ruissalossa elokuun viimeisenä viikonloppuna 23.-25. elokuuta 2019.

Lue myös nämä

X