Tilaa
Uutiset

Käytetyt kootusti Naantalissa ja Raaseporissa

02.09.2016

TekstiSatu Björn

KuvatVille Vuorio

Etsitkö käytettyä venettä vielä tälle kaudelle? Naantalissa ja Raaseporissa niitä ehtii nyt nähdä kerralla muutaman laiturillisen verran.

Naantalissa perjantaina avattu Veneet Esillä  -näyttely keräsi lähinnä länsirannikolta yli 70 myytävää venettä. Jo yhdeksättä kertaa järjestetty käytettyjen veneiden show alkaa olla kesäkauden viimeisiä osto- ja myyntitapahtumia. Seuraavana viikonloppuna samanlaiseen näyttelyyn pääsee muun muassa Raaseporissa, mutta syyskuun loppua kohti käytettyjen myynti alkaa siirtyä yhä enemmän nettipalstoille.

Valtaosa Naantalissa myyntiin pannuista veneistä oli pyyntihinnaltaan 10 00-20 000 euroa, mutta myös parin-kolmen tonnin mökkiveneitäkin laiturista löytyy. Sekä tietysti liki sadan tonnin yksilöitä. Hintataso on tapahtuman toimitusjohtajan Ville Levanton mukaan selvästi kevään näyttelyitä alempana.

– Perinteisesti näyttelypäivinä täällä myydään kymmenkunta venettä, ja seuraavan parin viikon aikana tehdään saman verran täällä pohjustettuja kauppoja. Sekä ostajat että myyjät tietävät, että järkeviin tarjouksiin kannattaa tarttua ennen syyskelejä, Levanto sanoo.

Veneet Esillä 2016 –myyntinäyttely Naantalin vierasvenesatamassa 2.-4.9.

Raaseporin Uiva venenäyttely 10.9., Pohjankurun Satama

 

Lue myös nämä

X