Tilaa
Mainos

Kippareiden kesäunelmat suoraan kotiovelle toimitettuna

Täydellisen veneilypäivän kruunaa kotona valmiina odottava ulkoporeallas. Katso myös muut kesän supertuotteet.

19.05.2021

TekstiMAINOS: PREECO TRADING OY

Preeco.fi verkkokaupan ulkoporeallasvalikoima on uudistunut, ja uudesta mallistosta löytyy nyt ulkoporealtaat vaativimmankin käyttäjän makuun. Porealtaan rentouttavaan porinaan pulahtaminen on helppoa koska vain, arkena ja juhlana. Ulkoporealtaat ovat olleet Preecon valikoimassa jo useita vuosia, ja ajan saatossa valikoimaan on valikoitunut vain parhaat mallit.

Ilmatäytteiset porealtaat ovat olleet suomalaisten suosiossa jo pitkään niiden helppokäyttöisyyden ansiosta. Ilmatäytteinen allas voidaan kasata ja purkaa helposti, eikä kiinteää asennusta vaadita. Poreamme on siis mahdollista ottaa mukaan vaikka mökille.

Todellista luksusta kaipaavien kannattaa kuitenkin tarkastaa Preecon uusimmat poreallasmallit, joiden runko on lasikuidulla vahvistettu akryyliä sekä ruostumatonta terästä. Lämpöeristetyn rungon ja kannen ansiosta allas on aina käyttövalmis. Altaat sisältävät runsaasti huippuominaisuuksia, joita on helppo käyttää näppärän ohjauspaneelin kautta. Jopa 34 hierovaa vesisuihkua varmistaa että altaassa saa aina täydellisen rentouttavan kokemuksen.

Ulkoporeamme on helppo sijoittaa pienemmällekin terassille tai pihalle, ja pienempiin 160 cm halkaisijaltaan oleviin altaisiin mahtuu jopa 4 henkilö samanaikaisesti. Laadukasta poreallasta on mahdollista käyttää jopa vuoden ympäri.

Stressittömyyttä kesään robottiruohonleikkurilla

Rentouttavimmankin hetken porealtaassa saattaa katkaista ajatus edessä odottavasta nurmikonleikkaus urakasta. Kesän pelastaakin robottiruohonleikkurit.

Automaattiset ruohonleikkurit leikkaavat nurmikon tarkasti, ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kesästä entistä enemmän. Hiljaiset robottileikkurit eivät häiritse illanvietto altaassa, mutta ne voi ajastaa hoitamaan hommat myös silloin kuin et ole paikalla. Robotti palaa takaisin telakkaansa, kun homma on valmis tai akku tarvitsee latausta.

Älykäs ruohonleikkuri pysyy tarkasti ennalta määritellyllä alueella, ja pystyy jopa määrittämään itse leikkaustiheyden ruohon kasvun mukaan. Näin piha pysyy täydellisessä kunnossa läpi kesän.

EVX storen valikoimasta löydät robottiruohonleikkurit kaiken kokoisille pihoille ja puutarhoille.

Kuntosali mukaan vaikka lomamatkalle

Kaiken rentoutumisen keskellä omasta kunnostaan huolehtimista ei kannata unohtaa. Käsipainot on helppo ottaa mukaan venereissulle, ja tehdä monipuolinen treeni heti satamaan päästyä.

Käsipainot ovat yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista pitää huolta koko kropasta, sillä niillä voi suorittaa lähes loputtomasti erilaisia liikkeitä, jotka vahvistavat niin pieniä kuin suuriakin lihaksia. Hauisten lisäksi niillä on helppo treenata kaikkia muitakin yläkropan lihaksia, ja ne voi ottaa lisäpainoksi alakroppaa ja keskivartaloa treenatessa.

Parasta on, että käsipainot eivät vie juuri yhtään tilaa. Säädettävät käsipainot sujahtavat erittäin pieneen tilaan, kun niitä ei tarvita.

Treenaamisen ei tarvitse myöskään viedä tunteja päivästä, tehokkaan treenin voi suorittaa jopa 15 – 30 minuutissa, varsinkin jos hallussa on hyvä treeniohjelma käsipainoille.

Gorilla Sportsin valikoimasta löydät omalle tasollesi sopivat käsipainot, ja saat kaikille tuotteille 2 vuoden takuun

Lue myös nämä

X