Tilaa
Näyttelyt

Vene 19 Båt: Kippari-lehden toimituskunta tavattavissa huomenna avautuvilla messuilla

Vene 19 Båt -messut avautuvat perjantaina ja jatkuvat seuraavan viikon sunnuntaihin saakka. Aukioloajat ja lippuhinnat sekä muut oleelliset tiedot messuista löydät myös tästä jutusta.

07.02.2019

TekstiJukka Hiiro

Tulevan veneilykauden startti koittaa jälleen huomenna, kun Vene 19 Båt -messut käynnistyvät Helsingissä.  Tänä vuonna messuvierailla on  myös mahdollisuus tavata Vene- ja Kippari-lehtien toimituskuntaa ihan ilmielävänä. Listan siitä, kuka paikalla on milloinkin, löydät alta. Toimituskuntamme edustajat ovat tavattavissa messupisteellä 7m101.

Vene- ja Kippari-lehdet raportoivat myös netissä niin uutuuksista kuin kaikesta muustakin kiinnostavasta koko messuviikon ajan ja lehdissä myös messujen jälkeen.

Helsingissä perinteisesti alkuvuodesta järjestetyt messut ovat itseasiassa Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma. Tänä vuonna tarjontaa on seitsemän hallin täydeltä.

Vuosittain messulla esitellään yli 500 uutta venettä. Lisäksi tarjolla on aimo kattaus veneilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä muuta välineistöä. Myös kalastusharrastus on välineineen vahvasti esillä ja kasvaa vuosi vuodelta.

Uusi Aalto -altaalla päästään jälleen seuraamaan ja testaamaan vesiurheilua. Kalastusohjelmaa on puolestaan tarjolla niin Uusi Aalto -altaalla kuin muun muassa Lowrancen Live Stagella sekä Rapalan Kalatakuu-jättiakvaariolla.

Lisätietoja löytyy messujen kotisivuilta täältä.

Lue myös nämä

X