Tilaa
Jutut

Kippari uudistuu vuodeksi 2023

01.01.2023

Tekstikipparin toimitus

Kuvatkipparin arkisto

Kipparin toimituksella on ollut tänä vuonna toisenlaisia joulukiireitä, koska uudistamme ensi vuoden Kipparia 2023. Ensimmäinen uudistettu numero on tammikuun lehti nettisisältöineen.

Pitkin vuotta olemme kysyneet teidän, Kipparin lukijoiden kommentteja, mielipiteitä ja toiveita. Niiden pohjalta olemme miettineet Kipparin sisältöjä, jotta ne vastaisivat entistä enemmän teidän toiveisiinne.

Toki kaikkea emme laita uusiksi, eikä Kippari luovu hyviksi havaituista juttusarjoista. Jatkossakin Kipparista voi lukea esimerkiksi veneilytaitojen kartuttamisesta, venematkailusta sekä veneilyelektroniikasta, veneitä ja testejä tietenkään unohtamatta.

Jatkossa kerromme enemmän Kipparin testitoiminnasta ja laajennamme venetestien mittaus­tulosten antia testien yhteydessä. Lukijamme pääsevät myös keväällä entistä enemmän näkemään nettisivuston kautta, miltä esimerkiksi veneiden testitilanteissa näyttää.

Olemme saaneet paljon juttutoiveita, ideoita ja muita kommentteja Kippariin liittyen ja olemme tarkastelleet ne kaikki. Kiitos niistä jokaisesta. Meille voi jatkossakin lähettää kysymyksiä ja juttutoiveita.

Lue myös nämä

X