Tilaa
Uutiset

Kipparissa jo 500 testiä

02.06.2009

TekstiKipparilehti

Kokemusta ja näkemystä

Tässä lehdessä julkaistaan Kipparin testi numero 500.

Kun testien numerointi aikanaan aloitettiin, tarkoituksena ei ollut päästä komeisiin lukuihin, vaan numeroida testit, jotta ne olisi helppo löytää ja identifioida. Samana aikana on julkaistu myös suurin piirtein sama määrä esittelyjä, mutta testiksi olemme halunneet nimetä vain sellaisen jutun, joka sisältää paljon paneutumista, mittaamista, kokeilua, tosiasioita ja näkemyksiä.
Testinumeron alkaessa tämän vuoden alussa lähestyä pyöreää satalukua, ei voinut välttyä ajatukselta, mitä kaikkea tuohon määrään testejä sisältyy?

Kipparin testit ovat vuosien mittaan saavuttaneet laajaa arvostusta niin kotimaassa kuin ulkomailla. Niihin on totuttu luottamaan ja niitä siteerataan. Testissä menestyminen on monelle vene- ja moottorivalmistajalle kunnia-asia. Huonosta menestyksestä taas mieluusti vaietaan.

Lukijoille testit ovat yksi arvostetuimpia osioita lehdessä. Ne tuovat tietoa ja antavat perusteita ostopäätöksille. Meille tekijöille testit taas ovat tuoneet rutkasti asiantuntemusta, kokemusta, arvostelukykyä ja taitoa verrata tuotteita keskenään.
On sykähdyttävää voida sanoa, miten asia on – 500 testin kokemuksella!

Lue myös nämä

X