Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Laineille talven keskellä

Helsingin uuteen kauppakeskus Mall of Triplaan on avattu pääkaupunkiseudun ensimmäinen sisäsurffirata.

20.01.2020

Tekstija kuva Timo Sarkkinen

Sisäsurffauksen saloihin pääsee nyt tutustumaan keskellä Helsinkiä. Uuteen kauppakeskus Mall of Triplaan avattu Surf House Helsinki tarjoaa pääkaupunkiseudun ensimmäisen sisäsurffiradan, jossa lajia voi kokeilla ja harjoitella ohjatusti ilman aiempaa kokemusta.

Nautinnosta vastaa kone, joka suihkuttaa vedenalaisten pumppujen avulla vettä kumpumaisen vinyylipinnan päälle 35–55 km/h tahdilla. Helpoimmillaan sisäsurffausta harrastetaan laudan päällä maaten tai polvillaan (bodyboarding). Seisaaltaan lautailu (flowboarding) on huomattavasti haastavampaa ja vaatii enemmän harjoittelua.

Surffauksen hinta on 21–34 euroa tunnilta. Aloittelijoille sopiville ”Standard”-tunneille otetaan enintään 10 henkeä, jotka saavat opastusta ja surffaavat vuorollaan 15–60 sekunnin ajan. Radan voi varata myös privaatisti omalle porukalleen, hinta on silloin 184–275 euroa tunnilta.

Tropiikin tunnelmaa tuovat surffiradan viereinen ”rantabaari”, loikoilualueet aitoine palmuineen ja hiekkarantoineen sekä ennen kaikkea pysyvä
27 asteen sisälämpötila. Tulijoita kannustetaankin kesäiseen pukeutumiseen.

Surfhouse Helsinki on auki joka päivä kello 9–24, ja se sijaitsee Mall of Triplan parkkihallikerroksessa P4.

Lisätietoja ja yrityksen nettisivun löydät täältä.

Lue myös nämä

X