Tilaa
Uutiset

Lauttasaaren St1-polttoaineasema

02.06.2009

TekstiKipparilehti

Lauttasaaren Vattuniemessä, Helsingfors Segelklubbenin alueella sijaitseva huoltoasema on saanut uuden yrittäjän ja uudet värit. Vanha Esso on historiaa ja nyt paikalla on uudistettu St1-meriasema. Aiemmin erilaisissa veneilyä sivuavissa tehtävissä työskennellyt Tomi Taari avasi uudistuneen aseman ovet huhtikuun puolessavälissä.

– Tarjoamme veneille polttoainetta ja miehistölle evästäydennystä sekä kahvia ja pikkupurtavaa. Entiseen tapaan asemalla on septitankin imutyhjennys. Uutta on entistä monipuolisempi tarvikemyynti; tuotevalikoima tietysti vähän vaihtelee sesongin mukaan. Keväisin ja syksyisin kunnostustuotteita pohjamaaleista venevahoihin, kesällä yhtä ja toista matkan varrella tarvittavaa. Veneilijöiden tarpeet ja toiveet ratkaisevat, Tomi Taari sanoo.

Lauttasaaren St1-meriasema on avoinna veneilykauden ajan arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin kello 9-18. Kun sää sallii niin jopa kello 20 asti. Aukioloajan voi varmistaa soittamalla. Aseman puhelinnumero on 040 410 0304 ja osoite on Vattuniemenpuistotie 1. Veneilijät löytävät reitin paikalle myös satamakirjoista, joissa HSK:n vierasvenesataman numero on 215.

Lue myös nämä

X