Tilaa
Uutiset

Lowrancelta uusi yhdistelmälaitesarja – Koko paletti kerralla

Lowrancen uusi yhdistelmälaitesarja HDS Pro tarjoaa veneilijälle ja kalastajalle lähes kaiken kattavan paletin ominaisuuksia.

28.05.2023

Tekstijari rannisto

Kuvatvalmistaja

Kahden Active Target 2 -liveanturin kanssa uusi HDS Pro mahdollistaa entistä laajemman näkymän. Näytölle saa myös tutkakuvan ja moottoritiedot. Näytön seuranta onnistuu laajalla katselukulmalla myös polarisoivilla laseilla. Huolettomuuden takaa se, että laitteen vesitiiviys yltää IPX7-luokkaan, kunhan karttaluukku on suljettu.

HDS Pro tukee Active Imaging HD -teräväpiirtotekniikkaa, joka tekee kaikukuvasta yksityiskohtaisemman ja samalla helpommin luettavan. Yhdessä S3100-moduulin kanssa voi käyttää FishReveal-tekniikkaa viistoluotauksessa ja Downscan-näkymässä, mikä tuo kalat paremmin esiin. Näin kokemattomampikin käyttäjä erottaa kalat näytöltä.

Yhdessä C-Map-karttojen kanssa Prolla voit käyttää Genesis Live -kartoitustoimintoa tarkemman syvyyskartan piirtämiseen liikkumis- tai kalastusalueeltasi.

Käyttäjän kannalta loistava uutinen on se, että yhden laitteen monipistekosketusnäytöllä ja näppäimillä voi hallita kaikuluotauksen lisäksi keulamoottoria, matalanveden ankkureita, autopilottia ja tutkaa.

HDS Pro -näytöt ovat saatavilla 9-, 10-, 12- ja 16-tuumaisina.

Lowrance HDS Pro -näyttö

Hinta: alkaen 2 350 € (9″, ilman anturia)

Lisätiedot: Lowrance

HDS Pron vesitiiviyden kannalta oleellista on sulkea muistikorttipaikka kunnolla.

Lue myös nämä

X