Tilaa
Jutut

Merimaskun Rantamaksiini avautui uudistettuna ja uusin voimin

Yrittäjänelikon taustalla on kokemusta tapahtumajärjestämisestä muun muassa Naantalin Venemessuilta ja käytettyjen veneiden Veneet Esillä -myyntitapahtumasta.

26.06.2019

TekstiJukka Hiiro

Merimaskussa sijaitseva Ravintola Rantamakasiini ja sen yhteydessä  oleva satama avautuivat kesäkuun alussa täysin uudistettuna, uudet omistajat tiedottavat. Naantalin kaupunki myi kiinteistön Rantamakasiinit Oy:lle toukokuussa. Yhtiön taustalla ovat paikalliset voimat, Tuomas Levanto, Juha Mäkinen, Sami Nurmela ja Ville Vuorio. Ravintolapäälliköksi nimitettiin Billnäsissä aiemmin vaikuttanut Marika Perälä.

”Rantamakasiinilla on pitkät perinteet ja kunnioitamme niitä. Mutta olemme myös rohkeasti uudistaneet toimintamalleja. Remonttia on tehty niin talossa kuin laiturilla. Tavoitteenamme on luoda Rantamakasiinista viihtyisä ja rento pistäytymispaikka, jossa on laadukasta, mutta yksinkertaista ruokaa. Pystymme järjestämään myös yksityistilaisuuksia ravintolan yläkerrassa”, Ville Vuorio sanoo.

Rantamakasiinin ruokaravintola ja vierassatama ovat jatkossa avoinna jokaisena kesäpäivänä.

Yrittäjänelikon taustalla on kokemusta tapahtumajärjestämisestä muun muassa Naantalin Venemessuilta ja käytettyjen veneiden Veneet Esillä -myyntitapahtumasta. Myös Merimaskuun on tarkoitus kehittää tapahtumia, jotka tukevat ravintolan toimintaa.

Ravintolapaikkoja Rantamakasiinissa on 164 ja venepaikkoja vierassatamassa noin 40. Keittiö on auki päivittäin kello 19.30 saakka, jonka jälkeenkin tarjolla ”pientä naposteltavaa”.

Merimaskun Rantamakasiini sijaitsee Merimaskun kirkonkylän rannassa.

Lue myös nämä

X