Tilaa
Uutiset

MeriViapori 13.6.

22.04.2015

TekstiKiti Westerback

Perinteinen MeriViapori kerää jälleen kaikenlaiset puuveneet yhteiseen puuvenetapahtumaan Helsinkiin 13.6.

Kauniista veneistä voi nauttia katselemalla paraatia Helsingin rannoilta tai ihastelemalla uivaa näyt­telyä ja ainutlaatuista puuvenetunnelmaa Suomenlinnan vierassata­massa.

Tapahtumaan osallistuu moottoriveneitä nopeista klassisista pikaveneistä ja näyttävistä salonkiveneistä eri­laisiin retkiveneisiin, sekä myös erilaisia ja erikokoisia purje­veneitä. Kaiken kaikkiaan mukana on noin 40 venettä.

Päivä aloitetaan klo 11 puuveneparaatilla, joka kiertää Halkolaiturin tuntumasta Kaivopuiston kiertäen Hernesaaren tuntumaan ja sieltä Suomenlinnan vierassatamaan.

Uiva puuvenenäyttely

Vierassatama sijaitsee Cafè Valimon edustalla. Satama on varattu puuveneille ja niihin voi tutustua klo 13 jälkeen. Näyttely on yleisölle maksuton. Yleisö voi äänestää suosikkivenettään, joka palkitaan iltatilaisuudessa. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan yllätyspalkinto.

Puuveneparaatiin ovat tervetul­leita kaikki puuveneet. Paikka uivaan näyttelyyn pitää varata etukäteen. Osallistumismaksua peritään jäseniltä 29 euroa, muilta 32 euroa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Suomenlahden Puuveneilijät ry / Kari Nordlund, puh. 040 503 3674.

Lue myös nämä

X