Tilaa
Näyttelyt

Naantalin asuntomessujen venelaiturit valmistuneet – Venemessut täydentää messutarjonnan

Asuntomessujen venenäyttelyalueella tullaan näkemään laaja valikoima veneitä pienistä kalastusveneistä isoihin matkaveneisiin.

18.05.2022

Tekstikipparin toimitus

Kuvatmirva kakko

Naantalin kesän toiset venemessut järjestetään Naantalin Asuntomessujen yhteydessä 15.7.-14.8. 2022. Näyttelyalueena toimii Asuntomessujen satama ja sataman ympäristö. Näyttelylaitureihin mahtuu noin 70 venettä ja ranta-alueelle yli 20 maaosastoa.

-Naantalin Asuntomessut luovat täysin uuden ympäristön venemessu-tapahtumalle. Venemessut tuovat Asuntomessuille lisää mielenkiintoista sisältöä. Asuntomessut järjestetään nyt saaristossa meren rannalla ja veneet ovat tietenkin luonnollinen osa laadukasta ja merihenkistä asumista. Näytteilleasettajille tämä tarjoaa myös mahdollisuuden tavoittaa sellaisia asiakkaita, joita ei perinteisemmillä venemessuilla tavoiteta, Tuomas Levanto toteaa.

Naantalin Asuntomessujen venenäyttelyalueella tullaan järjestäjien mukaan näkemään laaja valikoima eri kokoisia veneitä. Messusatamaan johtavan väylä on juuri kunnostettu ja sen syvyydeksi ilmoitetaan 1,5 m.

Väylän yli menee sähkölinja, jonka turvallinen alituskorkeus on 18 m.

Asuntomessujen satama-alue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa.

Naantalin Venemessut

Naantalin kevään ensimmäiset venemessut järjestetään 27.5.-29.5.22. Uusien veneiden rinnalla Naantalin Venemessuilla nähdään myös yritysten ja yksityisten ihmisten käytettyjä myyntiveneitä. Esillä on näkyvästi myös laajempi kattaus kesään ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

Lisätiedot: Naantalin Venemessut

Naantalin Asuntomessujen laiturialuetta toukokuussa 2022.

Lue myös nämä

X