Tilaa
Uutiset

Naantalin Asuntomessujen yhteydessä ensi kesänä järjestetään myös venemessut

Luonnonmaan saaren Asuntomessualueen omassa satamassa voi tutustua messukäynnin yhteydessä lähes sataan eri kokoiseen veneeseen koko messujen ajan

19.01.2022

Tekstikipparin toimitus

Asuntomessujen venenäyttelyalueella tullaan näkemään laaja valikoima veneitä pienistä kalastusveneistä isoihin matkaveneisiin. Satama-alue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa. Venenäyttelyalue ulottuu rannalle, jonne on tulossa merihenkisiä näytteilleasettajia.

Venemessukokonaisuuden Asuntomessuille toteuttaa Active Expo Oy, joka järjestää muun muassa toukokuisin Naantalin Venemessut Naantalin vierasvenesatamassa. Active Expo Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Levannon mukaan Asuntomessujen satama-alue mahdollistaa laajan ja monipuolisen venenäyttelyn toteuttamisen.

”Messusatama on erittäin suojainen ja hyvä paikka venetarjontaan tutustumiselle. Satamasta on suora yhteys Pohjois-Airistolle, ja väylä on juuri kunnostettu eli koeajotkin ovat mahdollisia. Venealan yrittäjille Asuntomessut tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita ja koska koronan vuoksi useita venealan tapahtumia on jouduttu perumaan, kiinnostus tätä näyttelyä kohtaan on ollut suurta jo nyt”, Levanto toteaa.

Asuntomessut järjestetään Naantalissa, Lounatuuleksi nimetyllä alueella Luonnonmaan saaressa 15.7.-14.8.2022.

Lisätietoja

Asuntomessut

Naantalin venemessut

Lue myös nämä

X