Tilaa
Uutiset

Osallistu huoltokyselyyn

03.03.2010

TekstiKipparilehti

Meneillään olevalla veneiden ja moottoreiden huoltotutkimuksella halutaan selvittää, minkälaisia toiveita veneiden käyttäjät huolloille asettavat ja minkälainen mielikuva heillä on on nykyisten huoltojen toiminnasta. Huollot pyrkivät tutkimuksen avulla selvittämään, minkälaisiin asioihin heidän tulisi kiinnittää huomiota, jotta huoltoliikkeet pystyisivät tarjoamaan sellaista palvelua, jota asiakkaat odottavat.

Samalla pyritään selvittämään, missä huoltopalveluille on kysyntää ja haluavatko veneilijät huollon tulevan tarpeen vaatiessa rantaan, vai halutaanko huollon olevan helposti tavoitettavissa veneellä tai autolla.

Kysymyksiin kuluu aikaa muutaman minuutin verran ja jokainen vastaus on arvokas huoltojen kehittämistä varten, olipa kyseessä pieni vene tai suurivene, moottorivene tai purjevene, sisämoottori tai perämoottori.

Tutkimuksen toteuttaa Think If Laboratories ja toimeksiantajana on Marine Center Finland Oy. Vastaukset ovat ehdottoman luottamuksellisia, eikä vastaajia voida tunnistaa.

Tutkimukseen voi vastata internet-osoitteessa: www.thinkif.com/vene.php

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan viisi Maritimin ostoseteliä. Jokaisen setelin arvo on 150 euroa.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan Kipparin toukokuun numerossa.

.

Lue myös nämä

X