Tilaa
Jutut

Osallistu Kipparin tekoon – Kerro juttutoiveesi

Lähetä meille juttutoiveita ja palautetta, jotta voimme parantaa lehteä entisestään. Voit osallistua tulevan vuoden lehtien tekoon monin eri tavoin.

09.01.2022

Tekstikipparin toimitus

Kipparissa mielipiteesi on tärkeä. Meille on myös tärkeää, että lukijamme ovat lehden teossa mukana. Olemme saaneet teiltä kiinnostavia juttuaiheita joista osan olemme myös pystyneet toteuttamaan. Kiitämme jokaisesta palautteesta, koska niiden avulla pystymme kehittämään Kipparia entistä enemmän.

Toivomme että lähetätte meille jatkossakin juttutoiveita ja myös muuta palautetta.

Seuraavilla tavoilla voit vaikuttaa Kipparin sisältöön ja olla meihin yhteyksissä.

Kerro juttutoiveesi

Kerro mistä aiheista haluaisit lukea Kipparista. Minkälaiset veneet kiinnostavat sinua? Haluatko lukea esimerkiksi venematkailusta, elektroniikasta, moottoritekniikasta tai haluaisitko vinkkejä jostain muusta veneilyyn liittyvästä asiasta?

Lähetä meille juttutoiveesi osoitteeseen kippari (at) otavamedia.fi

Kirjoita viestin otsikkokenttään: juttutoive

Lähetä palautetta

Haluaisimme tietää mitä mieltä olet Kipparista. Käsittelemmekö jotakin aihealuetta liikaa tai liian vähän? Kerro meille mistä jutusta pidit tai mistä et. Ärsyttikö jokin? Näin voimme jatkossa tehdä paremmin sinua palvelevia juttuja.

Lähetä palautetta osoitteeseen: kippari (at) otavamedia.fi

Kirjoita viestin otsikkokenttään: palaute

Tutustu digiarkistoon

Kippari-lehtiä on arkistoitu vuodesta 1986 lähtien. Vuodesta 2003 lähtien arkistointi on täydellisen kattavaa, eli sen jälkeen ilmestyneiden lehtien kaikki jutut löytyvät digiarkistostamme.

Miten pääsen kirjautumaan digipalveluun, eli lukemaan lehteä netistä?

Sinun täytyy olla Kipparin tilaaja ja tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksella pääset kirjautumaan palveluun. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen osoitteessa: otavamedia.fi/rekisteröidy.

Huomioithan, että rekisteröityminen tulee tehdä niillä tiedoilla, joilla tilauskin on tehty. Lukeaksesi maksullista sisältöä tulee sinulla olla Kippari-lehden tai sen digipalvelun voimassaoleva tilaus. Jos sinulla on ongelmia digipalvelun käytössä, olethan yhteydessä digiasiakaspalveluumme puhelimitse 09 156 6227 tai sähköpostitse digi (at) otavamedia.fi

Facebook ja Instagram

Voit olla meihin yhteyksissä myös Facebookin ja Instagramin kautta.

@kipparilehti

@kippariskipper

Liity lukijapaneeliin

Osallistu lehden tekemiseen ja kehittämiseen liittymällä lukijapaneeliimme. Kerran kuussa teemme panelisteille veneilyyn liittyvän kyselyn, johon vastaaminen vie pari minuuttia.

Esittelemme kyselyn tuloksia jokaisessa lehdessä Peräaallot-palstalla. Vastausten perusteella mietimme myös juttuja tuleviin lehtiin ja nettisivuille.

Kyselyn tulokset siis vaikuttavat ja niillä on Kipparille tärkeä merkitys.

Voit liittyä lukijapaneeliin tästä.

Lue myös nämä

X