Tilaa
Uutiset

Ota käyttöösi Kipparin uusi digipalvelu

Kipparin verkkosivusto on nyt siirretty uudelle alustalle. Uuden digipalvelun kaikki hyödyt saat käyttöösi kirjautumalla.

04.02.2015

TekstiKipparilehti.fi

Kipparin verkkosivusto on nyt siirretty uudelle alustalle. Uuden digipalvelun kaikki hyödyt saat käyttöösi kirjautumalla. Pääset kirjautumaan uuteen digipalveluun ja vaihtamaan salasanasi alla olevista linkeistä.

Kestotilaajat saavat uutena etuasiakasetuna käyttöönsä Kipparin näköislehden. Lisäksi lehdessä julkaistut testit ja vertailut ovat sivustolla kestotilaajien luettavissa myös entistä helppokäyttöisempinä digiversioina.

Ajankohtaiset jutut ja uutiset ovat edelleen avoimia kaikille käyttäjille. Aiempiin profiileihin liitetyt kuvat ja kommentit löytyvät myös uudelta sivustolta, mutta esimerkiksi tykkäyksistä ja tähdityksistä on luovuttu. Tutut Laituriparlamentin keskustelut on siirretty nimimerkkeineen Vene-lehden sivustolle.

Jos olet jo kestotilaajamme, kirjaudu osoitteessa https://kipparilehti.fi/kirjaudu/ sähköpostillasi ja asiakasnumerollasi. Tämän jälkeen voit muuttaa oman salasanasi ”Muokkaa käyttäjätietojasi” -kohdasta ja kirjautua jatkossa sähköposti + salasana -yhdistelmällä.

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, mutta et vielä kestotilaaja, tilaa sähköpostiisi uusi salasana https://kipparilehti.fi/salasana/ -sivulla. Tämän jälkeen voit kirjautua sähköpostilla ja salasanalla https://kipparilehti.fi/kirjaudu/ -sivulla, jossa voit vaihtaa salasanasi.

Lue myös nämä

X