Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Testit

Suvi 5700 SR Duo ja CC – Pakansekoittajat

Pelkistetyistä perusveneistä tunnettu Suvi tekee harrppauksen isompaan kokoluokkaan. Edellisten uutuusmallien tavoin menestysreseptinä on yhdistää toimivaksi todettu runko selkeisiin tilaratkaisuihin. Huomio markkinoilla on taattu, kun lähes kuusimetrinen pulpettivene irtoaa moottoreineen alle 20 000 eurolla.

06.11.2012

Tekstija kuvat Timo Sarkkinen

 

Runko on tällä kertaa saatu  Yamarin 56:sta. Kyseessä on kirkkaasti kautta aikain suurin Suvi, jolla halutaan houkutella myös rannikon veneilijöitä. Oiva haaste, kun aiemmilla 4-5 metrin malleilla on saatu valloitettua melkoiset siivut järvien rantaviivaa.

Uutuusmallista on saatavilla kaksi vaihtoehtoa, keskipulpetilla varustettu CC sekä tuplapulpettiversio Duo. Kun molempien hinta jää ilman konetta alle 10 000 euron, niin kiinnostusta luulisi riittävän – myös tähän asti kaksikuorisiin malleihin tai alumiiniveneisiin päätyneiden veneilijöiden keskuudessa.

Tilaratkaisut herättävät oitis ajatuksen, että Suvit on luotu palvelemaan ”yleisveneinä” monenlaista käyttöä ja 5,7-metrinen runko tarjoaa jo reilusti tilaa jaettavaksi.

Keulan osalta CC ja Duo ovat identtiset kaksoset. Molemmilla sivuilla on pitkittäiset, noin 140-senttiset istuinlaatikot. Liikkumatila kapenee tuntuvasti keulaa kohti, mutta yleisveneeseen ratkaisu on sangen onnistunut kompromissi ennen kaikkea siksi, että penkit tarjoavat monien kaipaamat säilytystilat lepuuttimille, venehaalle/melalle sekä vaikkapa ”pätkityille” vavoille.

Lisätiedot Suvi-Veneet

Lue esittely Kipparista 11/2012

Lue myös nämä

X