Tilaa
Jutut

Perinteinen veneveistämö kaupan – mahdollisuus myös kisällioppiin

Puuveneveistämö Ruotsalaisen historia ulottuu yli 40 vuoden taakse, ja omistaja haluaisi myydä toiminnan nyt uuden polven jatkettavaksi.

04.07.2018

TekstiJukka Hiiro

Oletko joskus haaveillut veneenveistäjän ammatista? Tämä saattaa olla tilaisuutesi, sillä perinteikkään Puuveneveistämö Ruotsalaisen liiketoiminta on laitettu myyntiin.

Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa sijaitseva veistämö on toiminut yli 40 vuotta, ja omistaja haluaisi siirtää nyt toiminnan myymällä yrityksen tulevien polvien jatkettavaksi.

Toiminnan jatkumisen turvaamiseksi myyjä on valmis neuvottelemaan ”mestari – kisälli mallista, jossa työssä tarvittavaa erityisosaamista saadaan siirrettyä sujuvasti uudelle yrittäjälle”, yritysporssi.fi-sivustolla olevassa myynti-ilmoituksessa todetaan.

Puuveneveistämö Ruotsalainen valmistaa veneitä jollasta jahtiin. Kotisivujen perusteella erikoisemmat veneet on syytä kuitenkin tilata mittatilaustyönä, sillä sivuilla on esitelty vain puiset soutuvene ja pulpettimallinen moottorivene.

Myyntihintaa ilmoituksessa ei ole mainittu, mutta kauppa sisältää kaikki puuveneiden valmistuksessa tarvittavat koneet ja laitteet. Myös valtatie 6:n varrella sijaitsevat toimitilat varastoineen kuuluvat myytävään yritystoimintaan. Tilaa piisaakin melkolailla, sillä lämmintä hallitilaa on 165 neliömetriä jonka lisäksi kylmää varastotilaa on noin 200 neliömetriä.

Uusien veneiden myynnin lisäksi oleellinen osa Puuveneveistämön yritystoimintaa on myös puuveneiden kunnostus.

”Käsistään kätevä ja kaupallinen henkilö työllistyy”, ilmoitus lupaa.

Lue myös nämä

X