Tilaa
Uutiset

Matkavene törmäsi lossiin Teerasalon edustalla Naantalissa

Onnettomuushetkellä veneessä oli neljä henkilöä, joista yksi sai haavan päähänsä ja hänet toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

28.07.2020

TekstiJukka Hiiro

Matkavene törmäsi lossiin Naantalin Teersalossa perjantaina 24. heinäkuuta alkuiltapäivästä. Meripelastuskeskus Turku tiedottaa saaneensa hätäpuhelun Naantalista muutama minuutti kello 13 jälkeen. Puhelun syynä oli Teersalon edustalta sattunut onnettomuus, jossa matkavene ja lossi olivat törmänneet toisiinsa.

Tehtävään hälytettiin Susiluodon merivartioaseman partiovene, Turun poliisivene, SMPS:n P/V Abso, useita Pelastuslaitoksen veneyksiköitä sekä ensihoitoyksiköt, Merivartiosto kertoo.

Onnettomuudesta tiedottaneen Länsi-Suomen Merivartioston mukaan matkaveneeseen tuli pahoja vaurioita. Se pystyi kuitenkin jatkamaan ajamalla Palvan rantaan.

Onnettomuushetkellä veneessä oli neljä henkilöä, joista yksi sai haavan päähänsä. Merivartioston mukaan hänet toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Alkoholilla ei Merivartioston mukaan epäillä olleen osuutta tapahtuneeseen.

Onnettomuuden sattuessa lossi oli matkalla Teersalosta Palvaan, kun matkavene puolestaan oli matkalla Naantaliin. Lossi selvisi onnettomuudesta vaurioitta ja jatkaa näin liikennöintiä normaalisti.

Länsi-Suomen merivartioston Rikostorjuntayksikkö selvittää tapahtumien kulkua.

Lue myös nämä

X