Tilaa
Testit

Pikatesti: Ecoflow River 600 Max – Kun hupiakku ei riitä

Ecoflow River 600 Max tarjoaa virtaa veneessä työskentelevälle etätyöläiselle koko päiväksi.

07.01.2022

TekstiTOMI PEURAKOSKI

Harvoin käy niin, että jokin yksittäinen laite osoittautuu niin näppäräksi ja tarpeelliseksi veneilyseuraksi, että siitä ei malttaisi luopua lainkaan. Niin kävi Ecoflow-virta-aseman kanssa. Laite saatiin testattavaksi alkukesästä ja palautimme sen lehtien jo kellastuessa. Luopuminen oli vaikeaa, sillä virta-asema osoittautui tarpeelliseksi sähkön lähteeksi pidemmillä reissuilla.

Veneessä ei ole maasähköä, joten verkkovirran tuominen sisään vaatii jatkojohdon vetämistä laiturilta, jos laiturilla sähköä ylipäätään on tarjolla. Mukavuudenhaluisena virta-aseman käyttö oli paljon mukavampi vaihtoehto – ja ainoa vaihtoehto luonnonsatamissa, missä sähköä ei muutoin ole tarjolla.

Jaksaa kantaa

Laite on noin kahdeksan kilon painoinen, joten se on suhteellisen helposti liikuteltavissa paikasta toiseen.

Aikaisemmin testasimme myös Riverin isoveljeä, noin viidentoista kilon painoista Ecoflow Delta -virta-asemaa, mutta se osoittautui liian raskaaksi, jotta sitä olisi voinut näppärästi liikutella paikasta toiseen. Nyt painoa on sen verran, että laitetta on turvallisen tuntuista kantaa myös hieman kiikkerämmässä veneessä tai noustessa tai poistuttaessa veneestä laiturille.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X