Tilaa
Testit

Pikatesti: Marinepool-neopreenikäsineet – Pitävästi lämpimät

Neopreenikäsineiden laajasta kirjosta edukseen erottuva malli pärjää monissa vesiharrastuksissa.

03.01.2022

Tekstimarko lysmä

Kylmällä ilmalla ja kovemmalla kelillä käsien kastuessa käsineet ovat välttämättömät. Marinepoolin valmistamat reilun parin millin paksuiset kaksikerroksiset neopreenikäsineet ovat laadukkaan oloiset verrattuna jopa harvinaisen suureen määrään vastaavan hintaluokan käsinemalleja.

Marinepoolit lämmittävät ja pitävät hyvin vettä niin ajohommissa kuin monissa eri vesiharrastuksissa. Kämmenosa on karhennettu. Pintakuviointi ei ole pitävää, mutta kelpaa ajohommiin.

Tiukat rannemansetit auttavat pitämään vettä hyvin loitolla. Vastaavaa rakennetta löytyy yllättävän harvoista neopreenikäsineistä. Marinepoolin hanskoja voi käyttää myös kuivapukujen kanssa.

Istuvuus ja joustavuus tuntuvat toimivilta, mutta käsineet  kannattaa sovittaa tarkkaan, että ne eivät kiristä liikaa käytössä. Sormenpäiden leikkaussaumat tuntuvat, mutta ne eivät juurikaan haittaa. Kuivana hanskalla on painoa 55 ja märkänä 83 grammaa. Materiaalin kuivuminen sisältä on melko hidasta, mikä on melko tyypillistä näille tuotteille.

Marinepool NTS NEO Gloves -käsineet

Hinta 43,90 €

Ostopaikka Maritim

HYVÄÄ

+ Lämmittävyys

+ Kaksikerroskangas

+ Monikäyttöisyys

HUONOA

– Pito (varauksin)

– Tiukkuuden takia kelloa vaikea käyttää ranteessa

 

Lue myös nämä

X