Tilaa
Jutut

Poker Run Hanko tuo vauhtiveneet koolle taas viikonloppuna

Poker Run Hanko -kisatapahtumaa vietetään 7.-9. elokuuta Hangossa.

04.08.2020

TekstiJukka Hiiro

Vauhtiveneiden Poker Run Hanko -tapahtuma järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti elokuun toisena viikonloppuna. Kevään ja kesän koronatilanne on järjestäjän mukaan aiheuttanut epätietoisuutta siitä, toteutuuko tapahtuma alkuunkaan. Hallituksen mahdolliset linjaukset saattavat yhä muuttaa tilannetta, mutta toistaiseksi tilanne on siis se, että tapahtuma starttaa 7. elokuuta.

7.-9. elokuuta Hangossa ajettava leikkimielinen kisa starttaa varsinaisesti lauantaina 8. elokuuta kello 12, jolloin lähtiö kuulutetaan. Yleisölle on järjestäjän mukaan luvassa niin vauhtia, ääniä kuin huikeaa meinkinkiäkin.

Tavallaan Poker Run Hanko palaa juurilleen, sillä reitti kulkee tänä vuonna Hangosta länteen ja taukopaikkana toimii Kasnäsin vierassatama.

Itse kisassa korttipisteitä on luvassa viisi. Pisteistä kolme on merellä ja järjestäjän mukaan paljon uutta on luvassa. Koronasäädökset saattavat jossain määrin näkyä tapahtumajärjestelyissä niin, että ne eroavat aiemmista vuosista, mutta tavoitteena on ”se tuttu Poker Run -fiilis upeassa aurinkoisessa Hangossa”, järjestäjä lupaa.

Sisätiloissa sekä laituri-alueella yleisömäärää joudutaan mitä luultavammin kuitenkin rajoittamaan, jotta pystytään noudattamaan mahdollisia THL:n ja OKM:n antamia yleisötilaisuuksien turvallisuusohjeistuksia koronan leviämisen ehkäisemiseksi, järjestäjä ilmoittaa.

Kisareitin löydät täältä.

Lue myös nämä

X