Tilaa
Jutut

Poker Run Helsinki peruttiin – Hangossa tapahtuman tulevaisuus on turvattu vuosiksi

Viimeksi kesäkuussa 2017 Helsingissä järjestetty Poker Run -tapahtuma on peruttu tänäkin vuonna. Hangossa vauhtiveneillä kisaillaan, sillä tapahtuman järjestäjä Ville Haapio kertoo solmineensa Hangon kaupungin kanssa viisivuotissopimuksen.

12.04.2019

TekstiJukka Hiiro

Kesäkuun puolivälissä järjestettäväksi suunniteltu Poker Run Helsinki -tapahtuma on peruttu. Tapahtuman nettisivuilla asiaa ei selitellä mitenkään muuten kuin logon päälle punaisella kirjoitetulla Cancelled- (peruttu) tekstillä. On siis syytä soittaa tapahtuman järjestäjälle Ville Haapiolle.

”Eihän sitä ollut viime vuonnakaan”, Haapio toteaa.

Haapion mukaan Poker Run -tapahtumalle on ollut hankala löytää Helsingissä oikeaa aikaa ja paikkaa.

”Kaksi vuotta sitten olimme Hernesaaren rannassa ja se oli paikkana sinänsä ihan hyvä. Silloin se järjestettiin 10. kesäkuuta, ja on se vähän niin, että siinä vaiheessa kautta tämän genren veneet ovat vielä aikalailla palasina ja levällään, ja ne lasketaan vesille vasta myöhemmin”, Haapio sanoo.

Haapion mukaan ajatusta Helsingissä taas jonain vuonna järjestettävästä Poker Runista ei ole kuitenkaan lopullisesti haudattu.

”Olen ihan valmis sen joskus järjestämään, jos se aika ja paikka luontevasti löytyvät.”

Päätapahtuma on Haapion mukaan Hangon Poker Run ja se järjestetään tänkin vuonna elokuussa. Hangossa tapahtuman tulevaisuus on itseasiassa aiempaakin valoisampi.

”Kun se on tähän asti järjestetty aina vuosi kerrallaan, niin nyt tilanne on sikäli muuttunut, että olemme tehneet Hangon kaupungin kanssa sopimuksen viideksi vuodeksi”, Haapio iloitsee.

Viiden vuoden sopimukseen kuuluvista tapahtumista ensimmäinen järjestetään tulevana kesänä, ja viimeinen siis nykyisen sopimuksen puitteissa vuonna 2023.

Poker Run järjestetään 9.–11.8.2019 Hangossa. Poker Run -kilpailussa vauhtiveneet kiertävät määrätyn reitin noutaen korttipisteistä kortteja, ja kilpailun päätteeksi parhaan pokerikäden saanut palkitaan.

Kisaan voivat osallistua urheilulliset avoveneet, katolla tai suljetulla ohjaamolla varustettuja veneitä ei sallita, mutta muuten veneet voivat olla 6-16 metriä pitkiä ja niiden nopeuden tulee olla 35-100 solmua.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Oikaisu: Korjattu jutun ingressissä virheellisesti mainittu Kotka Hangoksi.

Lue myös nämä

X