Tilaa
Uutiset

Satamapalvelut hoituvat nyt älypuhelimella Turussa

Palvelu toimii ilman erillistä sovellusta – verkkoyhteys, mobiililaite ja maksukortti riittävät.

01.05.2020

TekstiTomi Peurakoski

Turun vierassatama avaa ovensa vappuna, mutta etänä – jos ihmiskontakteja haluaa karttaa koronauhan takia. Enää ei tarvita ihmiskontaktia venepaikkavarauksen, sähkön käyttöönoton tai muiden satamapalvelujen ottamiseksi vierailevan veneilijän käyttöön. Kaikki toimii älypuhelimen kautta.

Venepaikan varaaminen ja käyttöönotto onnistuu  vaikka keskellä yötä. Palvelu toimii ilman erillistä sovellusta – verkkoyhteys, mobiililaite ja maksukortti riittävät. Sosiaalitilojen koodit, kuitti ja muu satamakohtainen informaatio lähetetään automaattisesti.

”Matkailuyrittäjälle palvelu antaa työkalut entistä kattavampaan asiakaspalveluun. Päivisin henkilöstöllä jää aikaa muiden palvelujen kehittämiseen ja järjestelmän kautta pystymme viestimään veneilijöille”, Turun Vierasvenesataman yrittäjä Tero Sintonen listaa tiedotteessa.

Etäohjattava RECO-sähkönjakelupiste on designista ja materiaaleistaan lähtien kotimainen innovaatio. Turun kaupunki osti Remotecilta ensimmäiset sähkönjakelupisteet vierasvenesatamaan vuonna 2017. Remotec jatkoi palvelun kehittämistä yhteistyössä Turun Vierasvenesataman yrittäjän, ohjelmistoasiantuntija IGL-Technologies Oy:n sekä varausjärjestelmistään tutun Satamapaikka.comin kanssa.

 

 

Lue myös nämä

X