Tilaa
Uutiset

Seapoint veneasemaketjulle kaksi uutta veneasemaa veneilykaudelle 2021

17.04.2021

TekstiSatu Björn

Kuvatseapoint

Seapointin toiminta kasvaa kahdella uudella veneasemalla kun Mathildan Marina Salossa ja Airisto liittyvät ketjuun.

Kaudella 2020 aloitettu yhteistyö veneiden pohjanpesuja tarjoavan Brush `n Go:n kanssa laajenee ja ensi kesänä pohjanpesu onnistuu viikoittain Barösundin, Dalsbrukin, Espoon, Mathildan Marinan, Porkalan, Sandnäsuddin ja Vuosnaisen Seapoint asemilla.

Jatkossa useat Seapoint asemat on tarkoitus varustaa kiinteällä pohjanpesulaitteistolla. Myös pohjanpesuun tarkoitettujen harjojen vuokraaminen onnistuu jatkossa Seapoint asemilta.

”Myrkkymaalien käyttö on lopetettava, jotta Itämeri ei tuhoudu. Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Brush `n Go:n kanssa tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden veneen pohjanpesuun. Puhtaan pohjan vaikutus polttoainekulutukseen on merkittävä ja säännöllisellä pesulla voidaan jättää veneen pohja myrkkymaalaamatta” kertoo Seapointin kehitysmies Oskari Juva.

Seapoint laajentaa palveluitaan tälle kaudelle myös venevuokraus- ja kausivenetoimintaan. Uudet palvelut tulevat olemaan saatavilla Seapoint-toimipisteissä Naantalissa, Helsingin Liuskaluodolla, Espoossa, Taalintehtaalla, Saimaalla Savonlinnassa ja Mathildedalissa.

Seapoint on vuonna 2014 perustettu itsenäinen kotimainen palveluketju, jolla on yhteensä 20 veneasemaa Suomenlahdella, Saaristomerellä ja Saimaalla.

Lue myös nämä

X