Tilaa
Uutiset

Silver-veneiden Y-sarja täydentyy vanhalla tutulla – Silver Beaver takaisin mallistoon

Silver-veneiden Y-sarja täydentyy uudella Bow Rider -mallilla. Tuttu Beaver-vene tuodaan valikoimaan täysin uudistettuna. Uutuus esitellään helmikuussa Helsingin venenäyttelyssä.

18.01.2020

TekstiSatu Björn

KuvatValmistaja

Alle viisi metriä pitkien veneiden kokoluokkaan sijoittuva Silver Beaver BR on 4,8 metriä pitkä. Se on Silver-veneiden malliston pienin vene.

Silver Beaver on ollut Silver-mallistossa 1990-luvun alustä lähtien. Ensimmäistä Beaveria valmistettiin vuosina 1993-2002 nimellä Beaver 425 (esittely Kippari 5/1993). Seuraavaa versiota, Beaver 450 valmistettiin vuosina 2003-2013. Uusin Beaver on kasvanut edeltäjistään 30 senttiä pituutta, ja myös varustusta on lisätty.

Uusi Beaver edustaa Silverin uutta linjaa. Veneessä on itsetyhjentyvä avotila. Takapenkin säilytystilassa on paikat kahdelle polttoainekanisterille ja keulassa on säilytystila muille varusteille. Vakiovarusteisiin kuuluu Raymarine Axiom 9RV -karttaplotteri CPT-S -kaikuanturilla, väliovi sekä comfort-istuimet. Venettä voi kuljettaa jarruttomalla trailerilla ja B-ajokortilla.

Silver-veneillä on kolme erilaista mallisarjaa, täysin alumiininen X-sarja, alumiinista ja lasikuidusta valmistettu Y-sarja, johon uusi Beaver BR kuuluu sekä täysin lasikuituinen Z-sarja.

Lisätiedot Silverboats

Lue myös nämä

X