Tilaa
Uutiset

Silverin lasikuitumalliston Z-sarja täydentyy toisella bow riderilla – Puma BRz lanseerataan helmikuussa

13.01.2021

TekstiSatu Björn

Kuvatvalmistaja

Puma BR  jatkaa muotokieleltään Z-sarjan tuttua linjaa. Puman isoveli Tiger DC on palkittu European Powerboat of the Year – sekä Best of Boats -palkinnoilla.

Pienestä koostaan huolimatta veneessä matkustaa jopa seitsemän aikuista. Kuljettajalla ja kartturilla on pyöritettävät etuistuimet, jotka voidaan kääntää seurusteluryhmäksi perän sohvan kanssa. Avotilan pöytä on lisävaruste.

Perän avotilan sohvan alle saa mahtumaan isommatkin matkatavarat, kuten esimerkiksi wakeboardin tai vesisukset. Lisävarusteena myytävä jääkaappi mahtuu myös sohvan sisälle.

Keulasta säilytystilaa löytyy apukuljettajan edessä olevasta säilytyslaatikosta, jonne saa suojaan ajon aikana tarvittavat tavarat.

Keulaan ja perään on sijoitettu laatikot köysille ja ankkurille. Lepuuttajille on kannelliset säilytyspaikat ja ne on sijoitettu veneen takanurkkiin.

Kaikissa Z-sarjan veneissä on pitkälle veneen sivuille ulottuva tuulilasi. Tuulilasi on aitoa lasia, mikä mahdollistaa sen varustamisen tuulilasinpyyhkimillä. Tuulilasia kehystää musta kiinnipitokaide.

Isommista malleista tuttua Petestep-porraspohjaa ei Pumassa ole, veneen runko on nousulistaton. Tällä on pyritty saamaan veneen kulku mahdollisimman pehmeäksi.

Veneen saa varustettua 80-115 hevosvoiman moottorilla.

Puma on mahdollista varustaa laajalla valikoimalla lisävarusteita. Veneeseen on saatavilla edullinen Comfot pack tai kattava Premium pack.

Vene lanseerataan helmikuun puolessavälissä virtuaalisesti ja Honda Marinen showroomissa Vantaan Porttipuistossa.

Silver Puma BRz

Pituus 5,85 m, leveys 2,16 m, kuivapaino n. 750 kg, moottorisuositus 80-115 hv

Lisätiedot Silver Boats

Lue myös nämä

X