Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Kylmäevästä kesähelteisiin: Vahvarakenteiset kylmälaukut testissä

Venekäyttöön sopivien vahvarakenteisten kylmälaukkujen testissä on neljä suositun keskisuuren kokoluokan valkoista boksia, jotka toimivat myös veneistuimina. Ne pitävät juomat ja tuoreet elintarvikkeet kuosissa kuumallakin kelillä, mutta vaativat paljon kylmää sisuksiinsa.

01.07.2015

TekstiMarko Lysmä

KuvatKari Hautala, Marko Lysmä ja Seppo Evinsalo

Sähköttömien isojen kylmälaukkujen suosituin kokoluokka on 40–50 litraa. Ne mahtuvat yleensä vielä hyvin farmari- ja tila-autoon sekä veneeseen. Passiivisia kylmälaukkuja voi myös hyödyntää monenlaisissa piha-, grilli- tai teemajuhlissa.

Tämän kokoluokan kylmälaukkua jaksaa vielä kantaa lyhyitä matkoja, vaikka täydessä lisäkylmällä höystetyssä elintarvike- ja virvokelastissa laukun kantaminen vaatii yleensä pari kantajaa tai sangen riskit ja leveät hartiat.

Testatut, venekäyttöön hyvin sopivat vahvarakenteiset valkoiset kylmälaatikot on tehty kestämään kovaa käyttöä. Niiden kysyntä on maahantuojien ja kauppiaiden mukaan selvästi kasvanut viime vuosina, koska kuluttajat hakevat eristyskyvyltään parempia bokseja. Huviveneilijöiden lisäksi sopivan kokoisia ja etenkin hyvän kylmänkeston omaavia laukkuja tarvitsevat kalastajat ja vetouistelijat saaliilleen.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X