Tilaa
Testit

Arkistotesti: Arronet 23 5 C – Koreilematon konkari

Ruotsissa on vahvat perinteet tarkoituksen- mukaisten ja käyttöä kestävien alumiini- veneiden valmistuksessa. Arronetin arkisen ulkoasun alla on paljon kokemuksen tuomaa osaamista ja käytännönläheisiä oivalluksia.

10.01.2021

TekstiKarel Kakko

Kuvat Seppo Evinsalo/Otavamedia

Net kuulostaa osuvasti ja trendikkäästi tähän nettimaailman aikaan sopivaksi, mutta tosiasiallisesti brändi on nimetty venealalla tuiki vanhanaikaisen perinteisesti valmistajien nimen mukaan. Arronet teknik AB:n perustivat vuonna 1992 veljekset Niklas ja Håkan von Arronet, joille veneet ja niillä liikkuminen kuului erottamattomasti lapsuusvuosiin.

Haave omien veneiden valmistuksesta oli aina vaikuttanut taka-alalla, kunnes he päättivät tehdä itselleen veneen. Päätös ei ollut huono, sillä sitä seurasi pian yksi jos toinenkin tilaus. Toiminnalle oli jo olemassa pohja, sillä veljesten yrityksen toimiala oli ennestään rakennustekniset metallityöt.

Nykyään, runsaat kaksikymmentä vuotta venetuotannon alkamisesta, Arronet-laivue koostuu paristakymmenestä venemallista, jotka perustuvat kuuteen eri runkoon.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X