Tilaa
Testit

Buster SCC – Pieni suuri monitaituri

Uusi Buster Scc on edeltäjiään etevämpi pikkuvene. Keskipulpettiversio on laajaa ja helppokulkuista liikkumatilaa arvostavan vaihtoehto mökille ja kalavesille.

26.05.2017

TekstiTimo Sarkkinen Testiavustus Arto Rusanen

KuvatArto Wiikari/Otavamedia, Markus Pentikäinen/Otavamedia, Arto Rusanen

Viime kesän lopulla yleisölle esitelty uusi ”ässä” siirsi historiaan kaksi pitkäikäistä Buster-mallia – edeltäjä S:n sekä XS:n. Joku saattoi huokaista, että jo oli aikakin. XS tuli markkinoille ensi kerran vuonna 1999 ja ässä vastaavasti 2002. Kummankaan elinkaarta ei enää voinut jatkaa kosmeettisten muutosten turvin.

Kuten loogista on, uutuus asettuu ulkomitoiltaan edeltäjiensä väliin. Runko on täysin uusi, samoin kuin kansirakenteet ja kalusteet. Ensivilkaisulla vene näyttää neutraalilta perus-Busterilta arkisen harmaassa asussa, tarkka silmä kuitenkin huomaa, että muotoilua on hiottu suoralinjaisemmaksi.

Pituus on tarkalleen 4,43 ja leveyttä on 1,81 metriä. Kyse on siis pituuteensa nähden suhteellisen leveästä veneestä. Olennaista on, että uutuusmalli tarjoaa sekä entiseen XS:ään että S:ään verrattuna enemmän esteetöntä liikkumatilaa.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X