Tilaa
Uutiset

Tule toimittajaksi Kippariin ja Veneeseen!

Haemme pätevää tekijää Suomen venejournalismin huipulle.

04.01.2022

Tekstikipparin toimitus

TARVITSEMME Vene- ja Kippari-lehtiin vakituiseen työsuhteeseen toimittajan, jonka päätyö on tehdä moottoriveneiden ja venemoottoreiden testi-, koeajo- ja esittelyjuttuja.

Hyvä venetoimittaja kirjoittaa hyvin ja tuntee veneiden ja moottoreiden tekniikkaa. Veneilyn trendeihin ja alan ihmisiin pitää tutustua, jotta pysyy kartalla veneiden ja veneilyn muuttuessa. Aiempi kokemus toimittajan työstä on varmasti avuksi.

Testimme ja arviomme kertovat lukijoille uusista tai käytetyistä veneistä asiantuntevasti ja kiinnostavasti. Juttujemme perusteella lukija voi tehdä hyviä vene- tai moottorihankintoja. Annamme myös käytännön vinkkejä esimerkiksi taloudelliseen ajoon sekä venekaluston ja varusteiden huoltoon ja kunnostamiseen – siis kaikkeen mahdolliseen veneilyyn liittyvään.

Kippari ja Vene ovat osa mediaperhettä, johon kuuluvat myös esimerkiksi Tekniikan Maailma, Metsästys ja Kalastus sekä Erä-lehti. Tekijämme ovat mutkattomia ja mukavia ammattilaisia, joilta saa aina tarvittaessa apua.

Jos tuntuu osuvan kohdalleen, ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastauksia antavat päätoimittaja Sami Rainisto (040 342 4481) ja toimituspäällikkö Ismo Virta (040 342 4234).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveesi kera 31.1. mennessä osoitteeseen sami.rainisto (at) otava.fi

Lue myös nämä

X