Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Tutustu Kipparin digipalveluun

15.05.2015

TekstiKiti Westerback

1. Navigoi yläpalkissa

Digipalvelun sisältöihin pääsee kätevästi ylärivin navigaation kautta. UUTISET-linkin takaa löytyvät ajankohtaiset asiat ja TESTIT-linkin kautta löytyvät uusimmat testit niin veneistä kuin varusteistakin. SATAMA-linkki vie satamapalveluun, josta löytyvät yli tuhannen veneilykohteen tiedot. Alasvetovalikosta puolestaan löytyvät veneluiskat ja polttoaineen jakeluasemat.

2. Digilehti: Missä numerossa testi olikaan?

Digiarkistoon on koottu Kipparin numerot näköislehtinä vuodesta 1999, mutta aikanaan kun arkisto on valmis, löytyvät kaikki numerot testeineen. Digiarkisto on tilaajien käytettävissä.

3. Kirjautuminen asiakasnumerolla

Palveluun kirjautuminen edellyttää asiakasnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Sen jälkeen pääset sähköpostiosoitteella kirjautumalla lukemaan digilehteä ja maksullisia testejä ja artikkeleita. Saat myös käyttöösi lehtiarkiston, voit osallistua keskusteluihin ja lisätä muun muassa kuvia ja kommentteja satamapalveluun.

4. Veneilijän sääpalvelu

Suosittu Veneilijän sääpalvelu on palannut sivustolle. Sääpalvelu on tutussa laajuudessaan, mutta visuaalisesti selkeämpänä.

5. Tärkeät linkit

Linkkikooste on oikopolku tärkeisiin sisältöihin. Sen kautta löydät esimerkiksi Veneilykatsauksen, jossa ovat kuumimmat veneuutuudet sekä katsaus venevarusteisiin. Oikopolku vie myös mm. ”Nämä veneet on jo kokeiltu”-sivulle, josta löydät aakkosjärjestyksessä kaikki Kippari-lehdessä koeajetut, vertaillut ja esitellyt veneet.

6. Top-listat: suositut ja uudet

Oikean palstan listaukset kertovat, mitä uutta ja ajankohtaista digipalvelussa on julkaistu ja mitkä sisällöt kävijöitä kiinnostavat. Löydät uusimmat keskustelut, joihin voit osallistua nimimerkillä, kunhan olet rekisteröitynyt. Voit myös tilata Kipparin uutiskirjeen erillisestä linkistä.

Lue myös nämä

X