Tilaa
Jutut

Uiva 2019: Kipparin koeajoihin osallistui lähes 900 henkilöä – Arvonnan voittaja löytyi

Koeajoihin osallistui lähes 900 henkilöä neljän messupäivän aikana.

23.08.2019

TekstiKipparin toimitus

Kippari-lehden koeajolaituri Uivassa venenäyttelyssä järjestettiin tänä vuonna 19. kerran.

Koeajettavina tämän vuoden messuilla olivat Alucat W10 Tour, AMT 201 DC, Buster XL, Falcon BR8, Husky 6R, Silver Hawk BR ja Yamarin Cross 62BR. Kokeiltavana oli myös Yamaha VX DeLuxe -vesijetti (testi Kippari 8/2019).

Koeajoihin osallistui lähes 900 henkilöä neljän messupäivän aikana.

Kaikki koeajajat osallistuivat myös Hokka Boating -pelastusliivin arvontaan. Arvonnassa pelastusliivin voitti Erik Lindroos Turusta.

Näyttelyn järjestävän Venealan Keskusliitto Finnboatin mukaan viime sunnuntaina päättyneen Helsingin Uivan venenäyttelyn kävijämäärä kasvoi edellisvuodesta peräti seitsemän prosenttia. Mukana oli yli 155 näytteilleasettajaa ja yli 280 venettä. Paikanpäällä oli helppoa todeta oikeaksi järjestäjän havainto, että nelipäiväinen tapahtuma on viime vuosina laajentunut perinteisestä venenäyttelystä koko perheen kesätapahtumaksi.

”Olemme todella tyytyväisiä tapahtumaan. Näyttelyssä vieraili lähes 14 000 kävijää ja määrässä oli vahva seitsemän prosentin kasvu edellisvuoteen verrattuna. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta niin näyttelyvierailta kuin näytteilleasettajiltakin, ja on hienoa nähdä, miten tapahtumaan tullaan veneiden katselun ja hankinnan lisäksi viihtymään”, sanoo Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo.

Seuraava suuri venealan tapahtuma Suomessa on Vene 20 Båt -messut Helsingin Messukeskuksessa 7.–16.2.2020. Helsingin Uiva venenäyttely järjestetään seuraavan kerran elokuussa 2020.

Lue myös nämä

X