Tilaa
Uutiset

Uusi veneilytapahtuma veti yleisöä Pirttiniemeen

22.06.2015

TekstiKippari

KuvatLauri Koponen

Kuopio Veneilee -tapahtuma veti Pirttiniemen uudistuneeseen veneilykeskukseen pitkälle toista tuhatta veneilystä kiinnostunutta kävijää koeajamaan veneuutuuksia sekä tutustumaan muuhun tapahtumatarjontaan.

Koeajettavissa oli yli 20 uutuusvenettä ja lisäksi yleisö pääsi tutustumaan mm. vesijetteihin ja SUP-lautoihin. Näytteilleasettajia tapahtumassa oli mukana 25.

Tapahtuman yhteydessä avattiin virallisesti myös uudistunut Pirttiniemen veneilykeskus ja ihmiset pääsivät tutustumaan alueella tapahtuneisiin uudistuksiin ja keväällä valmistuneisiin venepaikkoihin. Alueelle on valmistunut 200 uutta venepaikkaa, joista 10 on tarkoitettu liikuntarajoitteisille ja 40 vierasvenepaikoiksi. Uusien paikkojen myötä alueen venepaikkojen kokonaismäärä nousi neljään sataan. Vierasvenepaikkojen myötä alueen vesistömatkailu esim. Tahkon vesireitillä on saanut uusia mahdollisuuksia.

Tapahtuman yhteydessä saadun palautteen perusteella tämänkaltaisille tapahtumille on selvästi kysyntää myös veneilijöiden keskuudessa ja Kuopio Veneilee saaneekin jatkoa ensi vuonna.

 

Lue myös nämä

X